Vijesti Politika Nezvanični rezultati izbora u Agićima, Kuljenovcima i Osojcima

Nezvanični rezultati izbora u Agićima, Kuljenovcima i Osojcima

0

Juče su održani izbori za savjete u preostale tri mjesne zajednice naše opštine, te za dva člana Savjeta MZ Višnjik.

nezvanicni rezultati izbora

Nakon junskih izbora, na kojima je izabrana većina savjeta MZ, preostalo je izabrati savjete u Kuljenovcima, koji su se u međuvremenu izdvojili iz Agića, Osojcima, u kojima nije predana nijedna kandidatska lista, te još dva člana Savjeta MZ Višnjik.

Najveći broj članova u Savjetu MZ Agići osvojili su kandidati Srpske demokratske stranke, u Kuljenovcima su svi članovi savjeta izabrani sa kandidatske liste Udruženja „Kuljenovci“, dok su preostala dva člana u Višnjiku, te savjet u Osojcima, pripali Savezu nezavisnih socijaldemokrata.

[embeddoc url=”https://www.derventacafe.com/wp-content/uploads/2015/09/nezvanicni-rezultati-izbora.doc” download=”all” viewer=”microsoft”]

Boris Nikolić – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code