Nova Odluka o radnom vremenu u Derventi

0

U Derventi je na snagu stupila nova Odluka o radnom vremenu u ugostiteljskim, trgovinskim, zanatskim, uslužnim i drugim objektima i djelatnostima na području opštine Derventa, koju je Skupština opštine Derventa donijela na 11. sjednici od 2. oktobra 2009. godine.

GrbOpstineDerventa

– Ovom odlukom produženo je radno vrijeme Dječijeg obdaništa ,,Trol,, Derventa do 17,00 časova svakog radnog dana, osim subote.

Od 1. oktobra u ugostiteljskim objektima na snazi je radno vrijeme koje se primjenjuje  u zimskom periodu, a u ugostiteljskim objektima koji pružaju usluge ishrane i pića propisano je ,,vrijeme tolerancije,, i iznosi 15 minuta ukoliko je usluga pružena pri kraju radnog vremena.

Radno vrijeme maloprodajnih objekata koji se bave prometom mješovite robe, pretežno prehrambenim proizvodima, kao i maloprodajnih objekata tipa cvjećara, nedeljom može trajati od 07,00 do 15,00 časova, a ostalim radnim danima od 06,00 do 22,00 časa- potvrđeno je iz SO-e Derventa.

Autor: Nenad Simić

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code