Vijesti Privreda Od petka radnici “UNIS-a” ponovo u štrajku

Od petka radnici “UNIS-a” ponovo u štrajku

0

Nakon današnjeg jednočasovnog štrajka upozorenja Sindikalna organicacija „UNIS“ fabrike A. D. Derventa donijela je jednoglasnu odluku o stupanju u štrajk.

page

Radnici i ovog puta traže ispunjenje obećanja koja im je uprava preduzeća dala ranije, a to su isplate dvije zaostale plate (duguju im se naknade za 2014. i 2015. godinu), uplata doprinosa i pokretanje proizvodnje. Odluka Sindikalne organizacije stupa na snagu odmah, a štrajk počinje 26. juna od 7.00 časova.

Uprava je obećavala pokretanje proizvodnje još u martu nakon što obezbijede nepohodne sirovine i reprogramiraju dugove preduzeća, ali to do sada nije urađeno.

B. Nikolić – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code