Vijesti Sport Odbojka na pijesku: Braća Šormaz odbranila titulu, Dervenćanke pobjednice ženske konkurencije

Odbojka na pijesku: Braća Šormaz odbranila titulu, Dervenćanke pobjednice ženske konkurencije

0

Završen je 19. Međunarodni turnir u odbojci na pijesku – ,,Derventa open 2018″, čije je finale održano danas u Gradskom parku. Pobjednici su ekipe iz Dervente (odbojkašice Jelena Šakotić i Maja Živković) i Brčkog (odbojkaši Luka Šormaz i Nenad Šormaz).

Drugo mjesto je pripalo ekipama iz Šipova (odbojkašice Tamara Đapa i Tijana Đapa) i Beograda (odbojkaši Nikola Anđelić i Luka Guteša), dok je treće mjesto pripalo ekipama iz Banja Luke (odbojkašice Sonja Vojnić i Marija Savić) i Odžaka (odbojkaši Tomislav Ilić i Edin Menić).

Sva tri mjesta su osvojila novčanu nagradu, prvo mjesto je osvojilo novčanu nagradu u iznosu od 800 KM, drugo mjesto u iznosu od 400 KM, te treće mjesto u iznosu od 200 KM.

Organizator turnira, OK Derventa je zadovoljan sa samom realizacijom turnira, za koga je karakteristična kvalitetna i “fer-play” igra, zatim pravedno suđenje i velika podrška od strane publike. Važno je istaći da OK Derventa već uveliko radi i na pripremama za 20. Međunarodni turnir u odbojci na pijesku koji će se održati sljedeće godine u isto ovom periodu.

– Drago nam je što smo pobijedile u našem gradu, a ovo nam je svakako lijepo iskustvo gdje smo se svi lijepo družili i radili ono šta najbolje znamo, a to je igranje odbojke. Nagradu ćemo potrošiti za putovanje i čašćenje naših drugara. Ako ne dođe do nekih izmjena, vidimo se i sljedeće godine, izjavila je odbojkašica iz Dervente Jelena Šakotić.

– Ove godine smo osvajači turnira kao i prethodne dvije godine, odbranili smo svoju titulu. Zadovoljni smo organizacijom i igrom ovog tradicionalnog turnira. Vidimo se i sljedeće godine na jubilarnom 20. turniru sa novom pobjedom, nadamo se, izjavio je odbojkaš iz Brčkog Nenad Šormaz.

Čestitamo odbojkašice i odbojkaši, zahvaljujući vama “duh odbojke na pijesku živi i živjeće”.

 

Vanja Gogić – Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code