Vijesti Sport Održan kamp za tekvandoiste u Trebinju

Održan kamp za tekvandoiste u Trebinju

0

U okviru “Ljetne škole sporta”, koja se pod pokroviteljstvom Ministarstva porodice, omladine i sporta ove godine održava u Trebinju, održan je sedmodnevni kamp za tekvandoiste.

Taekwondo, kamp Trebinje 2015

Učesnici kampa mogli su da se, pored treninga i drugih redovnih aktivnosti, upoznaju sa najnovijim pravilima Tekvando federacije, a održano je i predavanje na temu sportskih povreda. Pored radnog dijela, tekvandoisti su obišli manastire Tvrdoš i Hercegovačku Gračanicu.

Na kaмpu je učestvovalo i 10 derventskih tekvandoista: Anja Stojković, Milan Tepić, Milena Tepić, Dario Đukić, Danijela Đukić, Stefan Šogorović, Stefani Banjac, Srđan Teofilović, Sergej Teofilović i trener Goran Teofilović

“Ljetnu škola sporta” je ove godine je pohađalo više od 1 500 sportista. Kamp za tekvandoiste je trajao od 2. do 9. avgusta, tehnički organizarot bila je Tekvando asocijacija RS.

B. Nikolić – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code