Počinju i rukometaši!

0

Od narednog vikenda počinje i rukometna Premijer liga, sezona 2015/16.

rukomet

Osim povrede Pekića i problema sa registracijom Borislava Stankovića, svi igrači su spremni za otvaranje nove sezone. Klub su napustili šuter Stanko Stanković (pojačao Borac BL), pivot Mišanović, te mladi Bojić i Đurđević (vratili se u dobojsku Slogu), dok su ekipu pojačali bek Goran Šarenac (igrao u Francuskoj), golman Slađan Subotić, te omladinci Stefan Đurđević, Dražen Milinković i Mirko Drinić.

Uprava ima visoke ambicije u predstojećoj sezoni i otvoreno najavljuje borbu za vrh tabele, a novost je i što će podmladak nastupitiu Drugoj ligi RS, čime će steći neophodno takmičarsko iskustvo. Naši rukometaši su odigrali nekoliko pripremnih utakmica i zabilježili pobjede protiv Maglaja, Gračanice, Gradačca i hrvatskog prvoligaša iz Đakova.

Uprkos poteškoćama, problema na početku sledeće sezone ne bi trebalo biti, s obzirom da je rival povratnik u premijerligaško društvo, ekipa Maglaja. Utakmica se igra u subotu od 19.00 časova, a ulaznica košta 3 KM.

 B. Nikolić – Derventa Cafe

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code