Vijesti Društvo Poziv zainteresovanim za uvid u izmjenu dijela regulacionog plana “Centar Istok –...

Poziv zainteresovanim za uvid u izmjenu dijela regulacionog plana “Centar Istok – Centar Zapad – Blok br. 4”

0

Na osnovu Zakona o uređenju prostora i građenju i Odluke Skupštine opštine Derventa o pristupanju izradi izmjene dijela Regulacionog plana „Centar Istok – Centar Zapad – Blok br. 4“, Odjeljenje za prostorno uređenje Opštinske uprave opštine Derventa, objavljuje poziv svim zainteresovanim fizičkim i pravnim licima, vlasnicima nepokretnosti na tom prostoru da izvrše uvid.

Ova izmjena obuhvata dio Regulacionog plana „Centar Istok-Centar Zapad-Blok br. 4“, definisanog na sjeveru osovinom Ulice Mladena Stojanovića, tj. dijelom parcele označene kao k.č.br. 1339/1 k.o. Derventa 1, zatim se sjeverna granica nastavlja na granicu sa parcelama k.č.br. 1354, zatim presjeca parcelu k.č.br.892/1 do južne granice parcela k.č.br. 891, 890, 889, 888 i 887, te se dalje granica nastavlja na istočnoj strani sa zapadnom granicom parcele k.č.br. 893 na kojoj se nalazi objekat dječijeg obdaništa „Trol“, pa sve do južne tačke granice parcele k.č.br. 893, nakon čega se dalje granica nastavlja na zapadnu granicu parcele k.č.br. 894 sve do Ulice 1. maja, a na jugu se nastavlja osovinom ulice 1. Maja do raskršća sa Ulicom Jovana Dučića, obuhvatajući raskrsnicu, zatim osovinom Ulice Jovana Dučića do Ulice Kralja Petra 1. čija osovina čini zapadnu granicu koja se završava sa osovinom Ulice Mladena Stojanovića na sjeveru.

Parcele označene kao k.č.br. 1354, 891, 890, 889, 888, 887, 893 i 894 k.o. Derventa 1 su granične parcele koje ne ulaze u sastav obuhvata dijela plana za koji se vrši izmjena.

Zainteresovani u roku od 15 dana od dana objave ovog poziva, mogu da dostave ovom organu svoje prijedloge, sugestije i mišljenja za određena planska rješenja na zemljištu ili objektu/ objektima koja će biti razmatrana u toku izrade plana, koja se donosi na period do 2021. godine.

Detaljnije informacije mogu se dobiti u Odjeljenju za prostorno uređenje Opštinske uprave opštine Derventa ili na kontakt telefone 053/315-171 i 053/315-176.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code