Vijesti Politika Poznate teme naredne sjednice Skupštine opštine Derventa

Poznate teme naredne sjednice Skupštine opštine Derventa

0

Na ovosedmičnoj 14. sjednici Kolegijuma odlučeno je da će se 16. sjednica Skupštine opštine Derventa održati u srijedu, 28. februara.

Na dnevnom redu skupštinskog zasjedanja će se, po riječima predsjednika Skupštine opštine Marijana Kljajića, naći 17 tačaka, odnosno pet prijedloga tema od strane načelnika opštine, 10 tema od drugih predlagača, aktuelni čas i usvajanje zapisnika sa prethodne, 15. sjednice SO.

Pred odbornicima će se naći prijedlozi o dopuni Plana raspodjele sredstava za sportske organizacije i sportiste u 2018.godini, odluke o organizovanju i funkcionisanju civilne zaštite u sistemu zaštite i spasavanja na teritoriji opštine, o prodaji posebnih dijelova nepokretnosti u svojini opštine po pravu preče kupovine, utvrđivanje tržišne vrijednosti za građevinsko zemljište za označenou parcelu, te prijedlozi rješenja o razrješenju i imenovanju komisije za izbor po javnom konkursu u “Turističkoj organizaciji opštine Derventa” i odluka o raspisivanju konkursa za izbor i imenovanje članova upravnog odbora u ovoj ustanovi.

Razmatraće se i informacije o upisu učenika i stručnoj zastupljenosti nastavnog kadra u osnovnim školama na području opštine, o stanju u oblasti snabdijevanja električnom energijom, o stanju javnog reda i mira,bezbjednosti građana i imovine na području opštine u 2017. godini, o radu Pravobranilaštva Republike Srpske sa sjedištem zamjenika u Doboju, za proteklu godinu i izvještaj o radu Odbora za žalbe opštine u 2017. godini.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code