Promocija romana “Čuvaj me” autorke Vesne Dedić

0

U četvrtak, 17. septembra, gost Narodne biblioteke “Branko Radičević” biće Vesna Dedić, poznati pisac, voditelj i novinar.

11427228_733051023471649_3972160158458387307_n

Tom prilikom će predstaviti svoj poslednji roman pod nazivom “Čuvaj me”, šesti u samo pet godina od kada se bavi pisanjem, kratkom periodu u kom je postala jedna od najčitanijih ženskih pisaca.  Priča je to medicinskoj sestri Marti i Jeleni, poznatom hirurgu, koje se sreću se na noćnom dežurstvu u trenutku kada je jedna prevarena i ostavljena, a druga zanesena očekivanjem velike ljubavi kakvu su imali njeni roditelji. U njoj će se prepoznati sve zaljubljene i usamljene, prevarene i ostavljene žene, sva usvojena deca, žene koje su se suočile sa sterilitetom muškarca kojeg vole, one koje ne moguda se izbore sa svojim srušenim snovima o srećnoj porodici.

Vesna Dedić je i voditeljka emisije “Balkanskom ulicom”, koja se emituje na RTS-u. Promocija knjige počinje u 19.00 časova, ulaz je besplatan, a na promociji će o svom djelu govoriti i sama autorka.

B. Nikolić – Derventa Cafe

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code