Vijesti Sport Raspisan javni poziv za predlaganje kandidata za sportistu godine

Raspisan javni poziv za predlaganje kandidata za sportistu godine

0
Sa prošlogodišnje ceremonije

Načelnik opštine Derventa i JU “Derventski list i Radio Derventa” i ove godine pozivaju pravna lica, pojedince, sportske organizacije i radnike da predlože kandidate za sportiste godine.

Javni poziv za predlaganje kandidata za izbor najboljeg sportiste (muška i ženska konkurencija), najboljeg sportskog kolektiva i najperspektivnijeg sportiste na području opštine Derventa za 2017. godinu.

Kategorije za izbor:
1. Najbolji sportista – muška konkurencija
2. Najbolji sportista – ženska konkurencija
3. Najbolji takmičarski rezultat
4. Najbolji sportski kolektiv
5. Najperspektivniji sportista

Pravo predlaganja imaju sva pravna lica (sportski klubovi, ustanove, organizacije i udruženja građana, mjesne zajednice, preduzeća…). U kategoriji za najperspektivnijeg sportistu gornja starosna granica je navršenih 16 godina (rođeni 1.1.2002. godine i mlađi). U kategoriji za najboljeg sportistu nema starosnih ograničenja.

Predlagač je dužan da prijedlog dostavi i obrazloži na propisanom obrascu (koji se preuzima u redakciji „Derventskog lista“) i dostavi dokaze o ostvarenim rezultatima na zvaničnim takmičenjima (fotokopije biltena, broj učesnika po disciplinama, zapisnici sa takmičenja i sl.). Rezultati ostvareni na nezvaničnim takmičenjima neće se uzimati u obzir.

Prijave se predaju u redakciju „Derventskog lista“. Rok za prijavu kandidata je ponedjeljak 11. decembar 2017. godine do 12 časova.

Rangiranje kandidata biće obavljeno na osnovu posebnog Pravilnika.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code