Rasvjetljeno ubistvo počinjeno prije 19 godina u Derventi

0

Pripadnici MUP-a Republike Srpske rasvjetlili su ubistvo počinjeno 1996. godine, rečeno je na vanrednoj konferenciji za novinare.

 mup-rs

Lice čiji su inicijali T.D. /56/ iz Velike Plane uhapšeno je u Srbiji zbog ubistva Gordane Inđić na području Dervente, izjavio je danas u Banjaluci načelnik Centra javne bezbjednosti Doboj Dragan Prodanović. Prodanović je napomenuo da je ubistvo počinjeno 1996. godine u mjestu Lužani, opština Derventa, i da je T.D. uhapšen u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Srbije.

“Lice T.D. je priznalo krivično dijelo ubistva i danas mu je određen pritvor. Kriminalistička obrada je izvršena u policiji u Beogradu, a krivični postupak vodiće nadležna prvosudna institucija u Srbiji”, rekao je Prodanović.

Zamjenik načelnika Uprave kriminalističke policije MUP-a Srpske Nedeljko Lubura kaže da su policijski službenici iz Srpske, u saradnji sa pripadnicima MUP-a Srbije, rasvijetlili navedeno krivično djelo.

“Ovim se potvrđuje da MUP Srpske intenzivno radi na rasvjetljavanju svih krivičnih djela koja su se dogodila u prethodnom periodu”, rekao je Lubura.

Nezvanično, riječ je o Draganu Tirnaniću, zvanom Tirke.

ATV

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code