Vijesti Privreda Rukovodstvo “Madija” posjetilo Derventu: Prostora za poboljšanje saradnje uvijek ima

Rukovodstvo “Madija” posjetilo Derventu: Prostora za poboljšanje saradnje uvijek ima

0

Delegacija firme “Madi” iz Tešnja posjetila je Derventu i tom prilikom održan je radno-konsultativni sastanak sa rukovodstvom opštine i kooperantima ove firme sa područja Dervente na kome je razgovarano o trenutnim kapcitetima, te mogućnostima proširenja i poboljšanja saradnje.

Firma “Madi” je jedan od najvećih proizvođača pilećeg mesa i prerađevina od pilećeg mesa u BiH. Trenutno zapošljava oko 550 radnika i sarađuje sa oko 150 kooperanata. Sa područja opštine Derventa za firmu “Madi” radi nekoliko kooperanata, čiji je kapacitet u ovom momentu oko 600.000 pilića na godišnjem nivou, ali sa planom i tendencijom povećanja saradnje u narednom periodu.

Delegaciju firme “Madi” činili su izvršni direktor Edin Jabandžić i njegov zamjenik Esmir Kotorić, te direktor primarne proizvodnje Asmir Kovač i rukovodilac radne jedinice kooperacije Tijana Jović.

Ovom prilikom načelniku opštine Miloradu Simiću uručili su zahvalnicu opštini Derventa za dugogodišnju i uspješnu saradnju.

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code