Vijesti Politika Saopštenje za javnost Stranke pravedne politike – VIDEO

Saopštenje za javnost Stranke pravedne politike – VIDEO

0

Povodom hapšenja Andrije Bjeloševića – potpredsjednika Stranke pravedne politike i kandidata za Narodnu skupštinu RS u Izbornoj jedinici 4 ove partije, koji je u jučerašnjoj akciji SIPA-e i Tužilaštva BIH uhapšen uz još 12 lica, u prostorijama SPP Derventa održana je pres-konferencija kojoj su, pored kandidata iz Dervente, prisustvovali profesor doktor Dragomir Keserović- potpredsjednik partije, Ranko Todić – član predsjedništva strake, te Vid Ivanović iz Broda – kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH, te predsjednik gradskog odbora SPP Doboj Bogdan Jović i kandidat iz Doboja za NS RS Siniša Gavrić.

U prostorijama SPP u Derventi odrzana pres-konferencija povodom hapsenja 13 lica

Izražavamo punu podršku gospodinu Bjeloševiću jer Stranka pravedne politike smatra da su posljednja hapšenja u Doboju i Tesliću samo nova poruka Republici Srpskoj ko zapravo upravlja BiH.

Što se tiče Bjeloševića, nejasno nam je zašto Tužilaštvo i SIPA pokreću ovu akciju baš u ovom vremenskom periodu, ako smo svjesni činjenice da je Bjelošević za sve godine od rata na ovamo bio dostupan kako našim pravosudnim institucijama, tako i Haškom tribunalu, gdje je, uostalom, 2011. godine bio i svjedoko odbrane Mići Stanišiću, a ni jednog momenta nije bilo nepoznato njegovo mjesto boravka, a čak je bio aktivan i u javnom životu kroz mnoge društvene sfere, rečeno je na ovoj pres-konferenciji.

Stranka pravedne politike

Isječak iz novosti TV Kanal 3, emitovanih 2. septembra: