Vijesti Politika Saziv 24. sjednice Skupštine opštine Derventa

Saziv 24. sjednice Skupštine opštine Derventa

0

Predsjednik Skupštine opštine Derventa, Jozo Barišić, sazvao je 24. sjednicu Skupštine opštine za petak, 12. decembar 2014. godine sa početkom u 10,00 časova.

GrbOpstineDerventa

Prijedlog dnevnog reda 24. sjednice sadrži 16 tačaka. Nakon usvajanja Zapisnika sa 22. i 23. sjednice Skupštine opštine i „Aktuelnog časa“, odbornici će razmatrati Prijedlog odluke o usvajanju Rebalansa Budžeta opštine Derventa za 2014. godinu, Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o izvršenju Budžeta opštine za 2014. godinu, Prijedlog odluke o usvajanju Budžeta opštine Derventa za 2015. godinu, Prijedlog odluke o izvršenju Budžeta opštine Derventa za 2015. godinu, te izmjene i dopune Programa kapitalnog investiranja opštine Derventa za 2014. godinu.

Na dnevnom redu 24. skupštinskog zasijedanja razmatraće se i Nacrt Programa rada Skupštine opštine Derventa za 2015. godinu, te dvije odluke o prodaji nepokretnosti u svojini opštine Derventa i to u KO Stanići i KO Derventa 2 RP „KOMUNALNO-SERVISNI CENTAR“.

Od tematskih pitanja odbornici će razmatrati tri informacije i to Informaciju o sportskim aktivnostima i rezultatima rada sportskih klubova, Informaciju o primjeni Odluke o ravnopravnosti polova i Informaciju o stanju naslilja u porodici na području opštine Derventa sa aspekta pojave i sa aspekta odgovora na nasilje od strane subjekata zaštite u opštini Derventa sa prijedlogom mjera za sprečavanje i suzbijanje nasilja u porodici.

Skupština opštine Derventa će na 24. sjednici konstatovati prestanak funkcije zamjeniku načelnika, Igoru Žuniću, koji je podnio neopozivu ostavku radi prihvatanja mandata poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

derventa.ba

PODIJELI