Vijesti Sport Sergej Teofilović – najperspektivniji sportista naše opštine

Sergej Teofilović – najperspektivniji sportista naše opštine

0

img_2388

Laskavu titulu najperspektivnijeg sportiste naše opštine, sa maksimalnim brojem osvojenih bodova, ove godine osvojio je mladi tekvandoista Sergej Teofilović. Dvanaestogodišnji Sergej pohađa sedmi razred OŠ „Nikola Tesla“ i odličan je učenik, član Tekvando kluba „Derventa“ i reprezentativne selekcije Tekvando saveza BiH, te nosilac majstorskog zvanja crni pojas – 1. dan.

Sergej iza sebe ima odličnu godinu tokom koje je osvojio čak 15 medalja, od čega je osam zlatnih, a posebno vrijedi istaći titulu šampiona BiH i treće mjesto sa Prvenstva Balkana održanog u Bugarskoj.

– Tekvandoom se bavim od četvrte godine, a najveću podršku tokom tog perioda imao sam od oca Gorana, koji me upoznao sa ovom borilačkom vještinom. Iako sam ove godine nastupao i na bokserskim i kik-bokserskim turnirima, tekvando je ipak „broj jedan“, otkriva Sergej.

Kruna kvalitetnog rada i dobrih rezultata došla je u vidu priznanja za najperspektivnijeg sportistu.

– Očekivao sam ovakav ishod i zadovoljan sam osvojenom nagradom jer su dobri rezultati ostvareni u čak tri različite discipline. Priznanje za mladog sportistu godine biće podstrek i motivacija za dalji rad, kaže Sergej, koji i dalje planira da nastavi sa treninzima i da osvaja još više medalja.

Stopama Sergeja već ide i njegov mlađi brat, desetogodišnji Srđan.

B. N. – Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code