Vijesti Sport Sikimić najuspješniji ribolovac opštine – FOTO

Sikimić najuspješniji ribolovac opštine – FOTO

0

Prošle nedjelje (21. 06.) na rijeci Savi održano je Opštinsko prvenstvo u sportskom ribolovu u disciplini „lov ribe na udicom na plovak“. Ribarska staza u Trstencima bila je domaćin za 23 takmičara razvrstanih u pet starosnih kategorija.

ribolov 1

Najuspješniji ribolovac opštine u seniorskoj konkurenciji je Grozdan Sikimić koji je, u skladu sa propozicijama, za četiri sata trajanja takmičenja ulovio preko 7 700 grama ribe, dok je najuspješnija seniorka bila Saja Vidović sa 2 650 grama. Nakon takmičenja najboljima su dodijeljene diplome i medalje, a Sikimiću je uručen i pobjednički pehar. Opštinsko prvenstvo proteklo je u fer i korektnom nadmetanju, a nadgledali su ga i pripadnici Granične službe BiH.

Sportsko-rekreativno društvo „Ukrina“ je za sve takmičare i goste organizovalo i zajednički ručak.

Rezultati po kategorijama:

KADETI: 1. Miloš Evđenić, 2. Vuk Čečavac, 3. Dalibor Đekić,
KADETKINJE: 1. Preradović Snježana, 2. Preradović Biljana i 3. Ćelić Katarina,
JUNIOR: 1. Veljko Čečavac, 2. Slađan Marić,
SENIORKE: 1.Saja Vidović, 2. Dušanka Milovanović, 3. Branka Čehić,
SENIORI: 1.Grozdan Simikić, 2.Vojislav Čečavac i 3. Stojan Davogić.

Boris Nikolić – Derventa Cafe

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code