Vijesti Politika Sjednica Opštinskog odbora Stranke napredna Srpska

Sjednica Opštinskog odbora Stranke napredna Srpska

0

Predsjednik Izvršnog odbora Stranke napredna Srpska Zoran Pribišić boravio je u radnoj posjeti Opštinskom odboru Derventa. Cilj ovog sastanka je upoznavanje sa stanjem u Opštinskom odboru. Razgovori su vođeni na temu unapređenja rada stranke u Derventi.

Sjednica Opstinskog odbora Stranke napredna Srpska (1)

Predsjednik Opštinskog odbora Borko Kitić upoznao je predsjednika Izvršnog odbora o dosadašnjem radu Opštinskog odbora, funkcionisanju mjesnih odbora i aktivnostima na sprovođenju programskih ciljeva stranke.

Naglašeno je da je Stranka napredna Srpska na opštim izborima ostvarila očekivani izborni rezultat i u Narodnu skupštinu Republike Srpske ušla sa dva narodna poslanika, a to su Adam Šukalo i Goran Đorđić.

Ocijenjeno je da stranka ima potencijal i dobru osnovu za dalji rad i jačanje kako u Derventi tako i na čitavom prostoru Republike Srpske.

Sjednica Opstinskog odbora Stranke napredna Srpska (2)

U Opštinskom odboru u toku je revizija članstva i analiza rada mjesnih odbora kako bi se unaprijedio rad i stvorili uslovi za još bolji rad Opštinskog odbora. Uporedo sa ovim aktivnostima radi se na učlanjenju novih članova i formiranju novih mjesnih odbora tamo gdje još nisu formirani.

Predsjednik Izvršnog odbora naglasio je da treba stalno raditi na infrastrukturi stranke, biti stalno u kontaktu sa članstvom, posebno raditi na kadrovskom jačanju kako bi stranka spremno dočekala lokalne izbore i postigla što bolji rezultat.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code