Vijesti Politika SNSD: Priznanje derventskom odboru

SNSD: Priznanje derventskom odboru

0

Prošle subote, u laktaškom Domu kulture, održana je prva sjednica Glavnog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata.

2

Na sjednici su, pored pet potpredsjednika stranke i generalnog sekretara, izabrani i kolegijalni organi: Predsjedništvo, te savjeti za politička i društveno-ekonomska pitanja.

U novi saziv Predsjedništva stranke, koje broji 35 izabranih i 10 članova po funkciji, izabran je i Igor Žunić, narodni poslanik u NS RS i zamjenik predsjednika Opštinskog odbora SNSD Derventa.

U petnaestočlani Politički savjet SNSD-a, kojim presjedava Slavko Mitrović, izabran je predsjednik OO SNSD Derventa Milorad Simić, dok je u Savjet za društveno-ekonomska pitanja, čiji je predsjednik Zoran Tegeltija, izabrana Vesna Jungić, narodni poslanik i predsjednica Aktiva žena derventskog SNSD-a.

OO SNSD Derventa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code