Vijesti Sport Troje aikidovaca iz Bosanskih Lužana na Otvorenom prvenstvu RS u Banjaluci

Troje aikidovaca iz Bosanskih Lužana na Otvorenom prvenstvu RS u Banjaluci

0
World Association Aikido Self Defense (WAASD) i ove godine organizuje Otvoreno prvenstvo RS za pionore, kadete i juniore, koje ce se održati u subotu (22. aprila) u banjalučkoj dvorani “Obilićevo”.
Po prvi put Klub Aikido Self Defense Bosanski Lužani će učestvovati na jednom takmičenju i to sa troje predstavnika, u različitim kategorijama i pojasevima, a pod od vođstvom majstora i trenera Slobodan Lukić (crni pojas, 2. dan) u Banjaluku će putovati Kristina Pavičić,Teodora Zarić i Damjan Dlakić.
– Takmičari su spremni za takmičenje i velika mi je čast da će i Bosanski Lužani imati svoje predstavnike na Otvorenom Prvenstvu RS. Pozivamo sve Dervenćane koji mogu da podrže naše takmičare u dvorani S.D.”Obilićevo. Svi zainteresovani za ovu vještinu samoodbrane mogu nas lično posjetiti u prostorijama O.Š. “Nikola Tesla” u Bosanskim Lužanima ponedeljkom i srijedom od 18,30 do 20:00 ili putem fb profila i fb stranice Aikido Self Defense Derventa, kaže trener Lukić.
Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code