Troje aikidovaca iz Bosanskih Lužana na Otvorenom prvenstvu RS u Banjaluci

0

World Association Aikido Self Defense (WAASD) i ove godine organizuje Otvoreno prvenstvo RS za pionore, kadete i juniore, koje ce se održati u subotu (22. aprila) u banjalučkoj dvorani “Obilićevo”.
Po prvi put Klub Aikido Self Defense Bosanski Lužani će učestvovati na jednom takmičenju i to sa troje predstavnika, u različitim kategorijama i pojasevima, a pod od vođstvom majstora i trenera Slobodan Lukić (crni pojas, 2. dan) u Banjaluku će putovati Kristina Pavičić,Teodora Zarić i Damjan Dlakić.
– Takmičari su spremni za takmičenje i velika mi je čast da će i Bosanski Lužani imati svoje predstavnike na Otvorenom Prvenstvu RS. Pozivamo sve Dervenćane koji mogu da podrže naše takmičare u dvorani S.D.”Obilićevo. Svi zainteresovani za ovu vještinu samoodbrane mogu nas lično posjetiti u prostorijama O.Š. “Nikola Tesla” u Bosanskim Lužanima ponedeljkom i srijedom od 18,30 do 20:00 ili putem fb profila i fb stranice Aikido Self Defense Derventa, kaže trener Lukić.
Derventa Cafe

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code