U Derventi održano “Vihorovo poetsko veče”

0

U Centru za kulturu Derventa održano je “Vihorovo poetsko veče”, u organizaciji derventskog Srpskog književnog kluba “Vihor”.

ca0d6da997c7f811cdca8d4563c6a22c_XL

Predsjednik Srpskog književnog kluba “Vihor” Savko Pećić rekao je da su u sinoćnjem programu učestvovali pjesnici iz Dervente, Doboja i Teslića.

– Željeli smo da publici predstavimo stvaralaštvo pjesnika iz Dervente, a uporedo i da pokažemo koliko je izdanja štampano za 20 godina postojanja kluba pod sadašnjim nazivom – rekao je Pećić.

Iz Dervente su u programu nastupili pjesnici Slavko Pokrajac, Saša Bogdan, Željko Đukić, Boro Petković, Dejan Milić, Vera Ratkovac, Gvozden Nešković, Ivana Ratkovac, Aleksandra Marilović, Zoran Ratkovac i Savko Pećić.

Gosti pjesnici bili su Slobodan Todorović, Gordana Ilić, Sanja Radulović, Željka Ignjatić i Slava Karamanović. U sklopu održavanja pjesničke večeri održana je i izložba knjiga koje su svjetlost dana ugledale u izdanju “Vihora” od 1995. godine do danas.

SRNA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code