Vijesti Privreda U fabrici Veneto šuz kvalitet najvažniji

U fabrici Veneto šuz kvalitet najvažniji

0

Fabrika “Veneto šuz” iz Dervente proizvodi gornje dijelove obuće visoke mode, uglavnom zapošljava žene, a zbog modernizacije proizvodnje sada traga za mlađom radnom snagom, informatički pismenom, rekla je direktor preduzeća Snježana Jovičić.

U fabrici Veneto suz kvalitet najvazniji

U Fabrici je zaposleno oko 150 radnika, uglavnom žena. Na čelu firme nalaze se dvije žene, Jovičićeva i njen pomoćnik Vesna Kuzmanović.

Jovičićeva je navela da je prošle godine ova fabrika isporučila 110.000 hiljada pari gornjih dijelova obuće visoke mode na italijansko tržište.

Prema njenim riječima, u planu je povećanje obima proizvodnje, ali će se o tome moći razgovarati tek po prelasku u novi proizvodni prostor.

“Na prvo mjesto u procesu proizvodnje stavljen je kvalitet, dok je kvantitet u drugom planu”, istakla je Jovičićeva.

Jovičićeva je rekla da u poslu, u kojem je angažovan veoma mali broj muškaraca, traže mnogo kompromisa.

“Kao i u svakom poslu ni kod nas nije lako. Nema laganog posla, niti rukovodstva koje može pronaći idealno rješenje za sve, ali se trudimo i zadovoljni smo kako nam za sada ide”, istakla je Jovičićeva.

Agencije – Glas Srpske

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code