Vijesti Najave i obavještenja Unaprijedite poslovanje koristeći usluge njemačke organizacije Senior Experten Service

Unaprijedite poslovanje koristeći usluge njemačke organizacije Senior Experten Service

0

Ukoliko ste preduzetnik i potrebna vam je pomoć kod unapređenja poslovanja, poboljšanja tehnologije, produktivnosti rada ili marketinškog nastupa firme, priliku da to učinite pruža vam organizacija Senior Experten Service (SES). Senior Experten Service (SES) je vodeća njemačka volonterska organizacija, koju subvencioniše njemačka vlada, a čiji je osnovni zadatak posredovanje penzionisanim i poslovno neaktivnim stručnjacima. Centrala SES raspolaže sa preko 12.000 stručnjaka iz svih privrednih oblasti, koji rade na dobrovoljnoj osnovi diljem svijeta. Cilj SES-angažmana je razmjena znanja i iskustava radi unapređenja poslovanja nalogodavca. Od znanja SES stručnjaka profitiraju prije svega mala i srednja preduzeća, javne uprave, komore i obrazovne ustanove.

U Bosni i Hercegovini je do 2016. godine realizovano 114 angažmana SES stručnjaka.

SES poziva privrednike da 29.03.2017. godine u 10:30 sati prisustvuju prezentaciji i u direktnom razgovoru sa predstavnicom SES-a, gospođom Anja Wesely, saznaju više o mogućnostima koje Vam SES nudi. Prezentacija će se održati u konferencijskoj sali DEAN u hotelu Courtyard by Marriott (Skenderija 1, 71000 Sarajevo).

Poziv:

Download (PDF, 344KB)

Download (PDF, 403KB)

derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code