Vremenska prognoza (12.10. – 18.10.)

0

Iza nas je prava jesenja, sumorna kišna sedmica. U sedmici pred nama takođe nas očekuje kiša, ali i dosta više sunčanih intervala nego u prethodnoj.

ljeto_kisa_jos

U ponedeljak i utorak biće oblačno vrijeme uz sunčane intervale, ali bez padavina. Jutarnja temperatura kretaće se do 7, a najviša dnevna do 12 stepeni Celzijusa.

U srijedu nas očekuje oblačno vrijeme sa kišom, a takvo vrijeme zadržaće se i u četvrtak. Jutarnja temperatura kretaće se do 12, a najviša dnevna do 16 stepeni Celzijusa.

U petak se najavljuje prestanak padavina, ali ipak bi nas mogao iznenaditi pokoji kratkotrajni pljusak. Jutarnja temperatura dosezaće 15, a najviša dnevna 18 stepeni na Celzijusovoj skali.

Za dane vikenda prognozeri najavljuju promjenjivo vrijeme, uz smjenu oblaka, sunca i kratkotrajne kiše. Jutarnja temperatura dosezaće 11, a najviša dnevna 17 stepeni Celzijusa.

Nikola Brković – Derventa Cafe

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code