Vijesti Društvo Zaselak Panzalovići dobio asfalt – VIDEO

Zaselak Panzalovići dobio asfalt – VIDEO

0

U selu Osinja, u zaseoku Panzalovići, opština Derventa, završeno je asfaltiranje dionice puta u dužini od 435 metara, za šta je iz budžeta opštine izdvojeno 23.000 KM, dok su mještani prikupili 7.000 KM.

panzalovići

Svečanu vrpcu presjekli su i članovi Građevinskog odbora Slavko Panzalović i Stanko Zemunović. Načelnik opštine Derventa Milorad Simić rekao je prilikom otvaranja puta da se jednako vodi briga o svim dijelovima opštine Derventa.

– Dužni smo da sugrađanima u svim dijelovima opštine obezbijedimo uslove za život da bi ovdje mogli da zadrže svoju djecu i unučad – rekao je Simić.

Mještani su zadovoljni urađenim poslom, zahvalnost upućuju rukovodstvu opštine za sredstva koja su izdvojena, kao i ljudima iz građevinskog odbora koji su vodili aktivnosti u vezi sa asfaltiranjem puta. Jedan od najstarijih mještana ovog kraja, Nedeljko Panzalović kaže da sada imaju sve – asfaltiran put, vodu, dobre kuće.

U ovom zaseoku ima oko 21 domaćinstvo, sa oko četrdesetak mještana, a ovim putem dnevno prolazi više radnika i đaka.

VIDEO PRILOG TV K3

SRNA

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here

*

code