Žunić: Obavezati SDS, PDP i NDP da ne prihvate privatizaciju, a ne Vladu

0

Zamjenik šefa Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić rekao je Srni da parlament ne treba da obaveže Vladu Republike Srpske da ne prihvati privatizaciju “Elektroprivrede”, jer je ona za razliku od SDS-a, PDP-a i NDP-a odbila dokument u kojem se traži privatizacija ove kompanije.

IMG_0594

Reagujući na izjavu predsjednika NDP-a Dragana Čavića da Narodna skupština Republike Srpske treba da obaveže Vladu da ne bude privatizacije “Elektroprivrede Republike Srpske”, Žunić je rekao da “treba obavezati SDS, PDP i NDP, čiji su ministru u Savjetu ministara BiH zdušno podržali reformsku agendu, dok je Vlada Republike Srpske odbila da prihvati taj dokument.

“Predsjednik SDS-a Mladen Bosić čak je ucjenjivao Vladu Republike Srpske da prihvati ovaj dokument ako žele da Parlamentarna skupština BiH ratifikuje sporazum sa Svjetskom bankom na osnovu čega će Republika Srpska dobiti 35 miliona KM”, istakao je Žunić.

On je naglasio da je tragično i to što predstavnici SDS-a, PDP-a i NDP-a na funkcijama na nivou BiH komuniciraju preko stranaca sa institucijama Republike Srpske.

Posavske novosti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Možete koristiti sledeće HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

code