Vijesti Najave i obavještenja Библиотека организује радионицу украшавања славских колача

Библиотека организује радионицу украшавања славских колача

0

Коло српских сестара „Царица Милица“ и Народна библиотека „Бранко Радичевић“ организују радионицу украшавања славских колача.

Радионица ће се одржати у просторијама Библиотеке, а сви заинтересовани полазници требају да понесу тијесто које ће заједно украшавати и припремити за печење.

Радионица ће се одржати 5. јануара 2022. године, а пријављивање заинтересованих је могуће у Библиотеци или код чланица Кола српских сестара.

Једна од главних одлика српског православља, за коју не зна остали хришћански свијет, јесте крсна слава, а славски колач је поред куваног жита, црног вина и свијеће, један од најважнијих елемената.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here