Vijesti Politika Богосавац повјереник Социјалистичке партије Српске за Дервенту

Богосавац повјереник Социјалистичке партије Српске за Дервенту

3

Александар Богосавац именован је данас за повјереника Социјалистичке партије Српске – СПС у Дервенти.

Богосавац се данас састао са предсједником СПС Гораном Селаком и потпредсјендиком партије Максимом Скоком, а након састанка изјавио је да је СПС у Дервенти, као и у другим локалним срединама у Српској, окупио младе, вриједне и квалитетне људе који желе да раде за добробит свих грађана.

Дервента Кафе

3 KOMENTARI

  1. Bogosavac je samo jedan u nizu preliva, kako bi naš narod rekao, te nastavlja nisku prodanih Srba u liniji sa izrekom “vjeru za večeru.” Ništa protiv njega lično, svako bira svoj put i bori se za svoje parče hljeba, ali pljunuo je sam na svoju priču koju tupi već godinama. Jeste da je priča bila vazda “šuplja” i da Aleksandar nije neki poseban kapacitet, ali imao bi makar veću vrijednost da se držao onoga što on jeste. Ovako, neskrivena ambicija nema podlogu, a ako se pita pismen narod kako Dervente, tako i Srpske, nema ni budućnost. Boginju svako dobro u privatnom životu, pa i profesionalnom, ali u nekoj drugoj branši (npr. novinarstvo i sl.).

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here