Vijesti Društvo “Борци за борце” наставили хуману мисију

“Борци за борце” наставили хуману мисију

0

Чланови неформалне групе Борци за борце данас су, поводом Васкрса, подијелили су 18 прехрамбено-хигијенске палете ветеранима Одбрамбено-отаџбинског рата.

Као и претходних година, пред Васкрс смо обрадовали саборце пакетима набављеним од новчаних средстава преосталих од Божићне акције, каже координатор Младен Тодорић.

– И овог пута свједочимо како поједини ствараоци Српске живе у тешкој материјалној ситуацији, скоро па заборављени од свих. Још једном се захваљујем свим учесницима акције који су омогућили да буде успјешна и чијом заслугом смо нашим саборцима барем на трен вратили осмијех на лице и осјецај да нису заборављени. Захваљујем се координаторима и другим волонтерима који ће пакете уручити на терену, те маркету “Сара” на коректности и пословности, наглашава Тодорић.

Ветеранима у Дервенти, Прњавору и Станарима су уручена по 4 пакета, Брођанима 5, те једном припаднику ВРС у Српцу.

Након окупљања, чланови групе одали су почаст и положили вијенце на Централном спомен-обиљежју.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here