Vijesti Politika Бошњак: Ако Суд буде радио по слову закона, доказаће се да је...

Бошњак: Ако Суд буде радио по слову закона, доказаће се да је Српска у праву

1

Потврђивање оптужнице против предсједника Републике Српске Милорада Додика и в.д. директора “Службеног гласника” Милоша Лукића не мора бити проблем за Српску, већ може бити прилика за дугоочекивану потврду њених исправних ставова и одлука, рекао је делегат у Вијећу народа Републике Српске Игор Бошњак из Теслића.

Бошњак је истакао да је оптужница производ инструкција странаца, а да је обавеза сваког суда да дјелује по сили и слову закона и правилима струке.

Он је додао да то значи да ће Суд БиХ, уколико буде радио онако како закон и струка налажу, потврдити исправност свих одлука и спроведених процеса у Републици Српској.

Тиме ће потврдити не само легалитет одлука, већ и политичку снагу тога ко је легитимни представник народа и неко ко заступа наша права и интересе, а ко само страни туриста на пропутовању кроз један дио БиХ, навео је Бошњак.

Дервента Кафе

PODIJELI

1 komentar

  1. Nek i Dodik osjeti na svojoj guzici šta su sudije lopovi koje on sa Mucavim Tegeltijom gaji u Srpskoj ali i u BiH su njegove protuve u sudovima i tužilaštvima koje je Mucavi Ćelo sofisticirano postavio.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here