Vijesti Društvo Васкршње хуманитарне активности у Сочаничкој парохији

Васкршње хуманитарне активности у Сочаничкој парохији

0

„ Дакле, показати вјеру своју и ријечима када је вријеме и када је прилика, али је показати и својим дјелима, а за то је увјек вријеме и прилика.“  Патријарх Павле

Добротом Добривоја М. Којића из Дервенте, поводом Васкршњих празника, дарована су дјеца која иду у школу, до 18 година, са простора парохије Сочаничке, која немају једног или оба родитеља, уплатом сендвича за мјесец мај. Васкршњим поклонима, такође, дарована су и дјеца са посебним потребама.

Благодарећи хришћанској доброти Дражена М. Топаловића из Мале Сочанице, Милорада М. Новаковића, Лазара Китоњића, Станоја Марјановића из Велике Сочанице и Драгана Ивковића из Мишинаца, поводом Васкрса, у парохији сочаничкој  даровано је тридесет пет  пакета, са основним животним намирницамама, породицама са додатком на помоћ и његу.

Нека свјетлост Васкрсења Христовог обасја све нас и наше миле, драге и васцијели српски род!

ХРИСТОС ВАСКРСЕ! – ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!

Дервента Кафе

привремени парох парохије сочаничке протојереј- ставрофор Славољуб И. Тривић

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here