Vijesti Društvo Велика Сочаница: Захваљујући добротворима Васкрс уљепшан најпотребитијима

Велика Сочаница: Захваљујући добротворима Васкрс уљепшан најпотребитијима

0

“Понављам и себи и вама, и нас је Господ послао у наше вријеме и поставио задатке које сваки од нас треба да изврши, и у својој породици, и у друштву, и у Цркви, и у цијелом човјечанству” – Патријарх Павле.

Благодарећи хришћанској доброти Дарке и Нине Ковачевић из Дервенте, а поводом наступајућих Васкршњих празника, пакетима са основним животним намјерницама дароване су тридесет четири породице које примају додатак на помоћ и његу са простора парохије сочаничке, трудећи се да на овај хришћански скроман начин овим породицама уљепшамо празник над празницима.

Добротом брата и сестре Дарке и Александре Д. Денића из Велике Сочанице даровани су васкршњи поклони дјеци с простора парохије сочаничке која немају једног или оба родитеља, као и дјеци с посебним потребама.

Христос Васкрсе!- Ваистину Васкрсе!

протојереј-ставрофор Славољуб И. Тривић

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here