Vijesti Sport Ветерани Црвене звезде у суботу гости Текстилца и Дервенте

Ветерани Црвене звезде у суботу гости Текстилца и Дервенте

0

Љубитеље “најважније споредне ствари”, а посебно навијаче боградске Црвене звезде у Дервенти и околини, обрадоваће гостовање ветерана београдског великана у Дервенти наредне суботе.

Биће ово прилика да ветерани Текстилца поново одмјере снаге са Звездиним, баш како је то било прије двије године када је обиљежено 100 година постојања клуба.

Још једном смо потврдили одличну сарадњу Текстилца са Црвеном звездом која траје већ неколико година. Београђане ће да предводи наш спортски директор Огњен Короман, а очекујемо долазак још неколико “звучних” имена из Звездине богате историје, поручују из управе клуба.

Овај сусрет биће посебан по томе што ће се од активног играња опростити још једна легенда Текстилца Дејан Плиснић, голман са чак 1030 одиграних сениорских утакмица и стажом од пуних 11 година у дресу дервентског клуба.

Од 1993. године играм сениорски фудбал, од када и постоји Фудбалски савез Републике Српске. Послије Текстилца надуже сам наступао у “Љубићу”, пуних 8 сезона. Нисам нимало тужан због краја дуге каријере, која је, хвала Богу, протекла са малим бројем повреда. Фудбал ми пуно тога дао, као што сам и ја фудбалу, играо сам са бројним фудбалерима, дијелио и добро и лоше, те стекао пуно пријатеља широм БиХ, наглашава ветеран у најави свог опроштајног сусрета.

Ревијални сусрет ће се одиграти у суботу, 25. јуна, са почетком у 18.30 часова на Градском стадиону у Дервенти, а улаз је бесплатан.

Претходно ће на терен, од 17,15 часова снаге одмјерити пионирске селекције Текстилца и Љубића из Прњавора.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here