Vijesti Kultura i obrazovanje “Вихорово стиховање” окупило пјеснике из регије

“Вихорово стиховање” окупило пјеснике из регије

0

У Дервенти је одржана манифестација “Вихорово стиховање” која је окупила пјеснике из Дервенте, Добоја, Прњавора, Шамца и Брода.

Предсједник Управног одбора Српског књижевног клуба “Вихор” Дервента Милорад Мишо Ђурђевић истиче да је ријеч о традиционалној и завршној манифестацији у организацији овог Клуба.

Овакав вид манифестације коју организујемо на крају календарске године прилика је да се захвалимо драгим људима и другим књижевним клубовима за веома успјешну сарадњу. Пјесници учесници су говорили стихове и дружењем се осврнули на догађаје током ове године, а разговарано је и о плановима за наредни период, рекао је Ђурђевић.

Он каже да је вече протекло у веома пријатној и доброј атмосфери, а да ће о значајним резултатима које је остварио Клуб у овој години јавност ускоро бити упозната кроз садржајнији приказ остварених резултата у средствима јавног информисања.

Учесници манифестације послали су ријечи подршке и охрабрења пјеснику Савку Пећићу Песи из Дервенте, који се налази на лијечењу, уз жеље за брзо оздрављење и враћање пјесничком стваралаштву и учешћу на манифестацијама.

Свим учесницима манифестације на поклон је уручена књига “Код куће остани, животе одбрани”, заједнички зборник који је Клуб “Вихор” приредио и штампао, као и новогодишњи поклон календар Клуба.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here