Vijesti Društvo Возачи тестирани на алкохол и опојне дроге

Возачи тестирани на алкохол и опојне дроге

0

На подручју Полицијске управе Добој, током претходног викенда, проведена је акција појачане контроле учесника у саобраћају са акцентом на контролу возача који управљају возилом под дејством алкохола, опојних дрога или других психоактивних лијекова.

Током ове акције контролисано је укупно 335 учесника у саобраћају од чега је 328 алкотестирано.

Због вожње у алкохолисаном стању санкционисано је 45 возача од чега је једно лице лишено слободе. Због управљања возилом под дејством опојних дрога или психоактивних лијекова санкционисано је пет возача. Због учињених других прекршаја по другим основама санкционисано је 59 учесника у саобраћају, navodi se u saopštenju ПУ Добој.

Полицијска управа Добој апелује на возаче моторних возила да ради личне безбједности и безбједности других учесника у саобраћају не почињу вожњу и не управљају возилом под дјеством алкохола, те да брзину кретања возила прилагоде условима и стању пута и временским приликама уз обавезно посједовање зимске опреме.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here