Vijesti Društvo Горњи Церани: Служен парастос за погинуле и умрле борце ВРС

Горњи Церани: Служен парастос за погинуле и умрле борце ВРС

0

Данас је, на празник Покрова Пресвете Богородице, у Горњим Церанима прослављена крсна слава мјесне цркве и служен парастос за све погинуле и умрле борце и цивилне жртве рата.

У темеље Републике Српске највриједније што су имали, своје животе уградили су Драго Аџић, Весељко Лазаревић, Милојко Поповић, Бошко Новић, Душан Катанић, Весељко Делић, Мирко Новић, Драгислав Лазаревић, Лазар Савић, Боро Поповић, Ненад Савић, Ђуро Аџић, Душко Лазаревић, Милан Савић, Недељко Велимир, Драгољуб Савић, Милорад Пазуревић, Петар Катанић, Мирослав Ђукић и Нико Катанић.

Поред њихових на спомен обиљежју стоје и имена цивилних жртава рата.

Вијенце и цвијеће положиле су породице страдалих у Одбрамбено-отаџбинском рату, замјеник начелника Синиша Јефтић, представници Општинске борачке организације Дервента,представници организација проистеклих из протеклог рата, политичких партија и мјештани.

Дервента.ба

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here