Vijesti Politika Делегати Уједињене Српске из Дервенте учествовали на сабору странке путем видео-линка

Делегати Уједињене Српске из Дервенте учествовали на сабору странке путем видео-линка

2

Делегати Општинског одбора Уједињене Српске Дервента учествовали су протекле суботе путем видео линка у засједању Пете скупштине Уједињене Српске на којем је за замјеника предсједника УС изабран је Синиша Видовић, истакнути привредник, спортиста, ктитор и хуманитарац, вишеструко одликован од Српске православне цркве.

На овај начин на сједници је учествовало више од 1.500 делегата из свих дијелова Републике Српске, а преносу уживо гледало је више од 10 хиљада људи, саопштено је из ове странке.

Како је истакнуто овом приликом био је то први пут на простору бивше Југославије да једна политичка странка организује “онлајн” скупштину, поштујући уједно заштитне мјере у циљу спречавања ширења “ковида 19”. У име дервентског Општинског одбора и изборне јединице 4 учесницима видео скупштине се обратио Жељко Асентић, који је истакао да УС очекује одличан изборни резултат, а да ће странка и у овој изборној јединици бити још јача, стоји у саопштењу.

Предсједник ОО УС Дервента и координатор изборне јединице 4 Миодраг Тешендић истакао је да ће УС наставити са примјеном иновативних технологија и унапређивањем свог рада по другим аспектима, а похвалио је медија тим ОО УС Дервента на челу са Гораном Вукмирицом.

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

  1. Република Српска није настала као пројекат уједињења, она је интегрална у сваком погледу. Какав је то назив: Уједињена Српска? Никад није била подјељена па да се некада ујединила. Сједињење (Уједињење) Америчке Државе, већ могу да се зову. Може и Уједињено Краљевство, јер је састављено из Енглеске, Шкотске…

  2. Површно постављене, нетачне премисе доводе до погрешних закључака. Није страначки циљ УС преименовање Републике (“Сједињење (Уједињење) Америчке Државе, већ могу да се зову. Може и Уједињено Краљевство, јер је састављено из Енглеске, Шкотске…”) већ уједињење око политичких, социјалних, економских питања и интереса народа и грађана. На политички трусном простору на којем се налази Република Српска пожељна је јача друштвена кохезија. За даље информације можете посјетити неку од канцеларија Уједињене Српске, којих има у свим дијеловима наше Републике. Бићете драг гост. Свако добро!

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here