Vijesti Politika Делегација Градског одбора Уједињене Српске учествовала на Свечаној сједници Главног одбора одржаној...

Делегација Градског одбора Уједињене Српске учествовала на Свечаној сједници Главног одбора одржаној у Београду

0

Делегација Градског одбора Уједињене Српске Дервента предвођена Миодрагом Тешендићем учествовала је на Свечаној проширеној сједници Главног одбора Уједињене Српске у Београду.

Поред предсједник УС и шефа Српског клуба посланика у Представничком дому Парламента БиХ Ненад Стевандић, проширеној сједници присуствовали су министар спољних послова Србије Никола Селаковић, званичници Српске напредне странке са којом УС има потписан Протокол о сарадњи, као и многобројни гости из политичког, друштвеног и културног живота Србије, Републике Српске и Сјеверне Македоније, саопштено је Уједињене Српске.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here