Vijesti Hronika Дервенћанину одузети “трептачи”

Дервенћанину одузети “трептачи”

0

Службеници Полицијске станице Дервента јуче су у Лугу приликом контроле путничког аутомобила марке „Opel Corsa” одузели “трептаче”.

– Возилом је управљало лице иницијала В.Љ. са подручја општине Дервента, које је на возилу посједовало и користило уређаје за давање посебних свјетлосних и звучних знакова тзв. „трептаче“. Наведени „трептачи“ су одузети, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Лицу иницијала В.Љ. је издат прекршајни налог за почињени прекршај из области Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ.

Полицијски службеници Полицијске управе Добој ће и у наредном периоду наставити са појачаном контролом саобраћаја са акцентом на санкционисање возача који у возилима противзаконито посједују и користе уређаје за давање посебних свјетлосних и звучних знакова.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here