Politika Lokalni izbori 2020 ДНС Дервента: Пуна подршка Милораду Симићу и коалицији

ДНС Дервента: Пуна подршка Милораду Симићу и коалицији

2

Поводом информација које су се појавиле у јавности, након иступа Ненада Нешића, обавјештавамо наше симпатизере и бираче да се Општински одбор ДНС Дервента придржава коалиционог споразума о подршци Милораду Симићу, кандидату СНСД за начелника општине Дервента.

Ријеч коју смо дали и споразум кога смо потписали нас, као озбиљне људе, обавезује да досљедност, а Општински одбор Демократског народног савеза Дервента је јединствен и у пуном капацитету подржава господина Симића.

Подсјећано да је Предсједништво ДНС оставило слободу сваком општинском одбору да самостално донесе одлуку о сарадњи са коалиционим партнерима. Због тога иступ Ненада Нешића доживљавамо као његов лични став, пошто ниједан орган странке није заузео став кога је он изнио у јавности.

ОО ДНС Дервента – Политички маркетинг Локални избори 2020

2 KOMENTARI

  1. Gospodin Nešić je pozvao birače i članove DNS-a da podrže opozicione kandidate. Nije pozvao opštinske odbore nego članove DNS-a.
    Zamislite da gospodin Dodik pozove članove SNSD-a da glasaju za nekog, a opštinski odbor te stranke kaže suprotno.
    Eto toliko o stranci i opštinskom odboru.
    Šta da se radi, demokratima je, ali samo jedno je činjenica: svi vi koji u Derventi glasate za bilo koga iz DNS-a, taj glas omogućuje prvom na listi da još četiri godine uživa na vaš račun. A mi svi znamo ko je taj.

  2. Postupak g.Nešića je “lični stav”, pa i postupak DNS-a Derventa je lični stav, ali ne g.Mire Simića nego drugog Simića.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here