Vijesti Kultura i obrazovanje Желите ли научити основе глуме, писања сценарија, монтаже или режије? Драмски студио...

Желите ли научити основе глуме, писања сценарија, монтаже или режије? Драмски студио је ту за вас – ВИДЕО

0

Драмски студио при Народној библиотеци “Бранко Радичевић” позива све оне који воле позориште, сцену и филм, а нису заинтересовани за глуму, да се прикључе креативном тиму и науче основе писања сценарија.

Ако желиш и ти да научиш како да снимиш овакав или сличан филм, немој више да чекаш. Придружи нам се. Научи основе камере, монтаже, режије. Научи како да комбинујеш разне филмске и аудио-визуелне ефекте. Драмски студио Дервента те чека, каже Синиша Тешановић, руководилац студија.

Такође, позивају све који су заинтересовани за часове глуме да се придруже групама млађих и старијих основаца, средњошколаца и одраслих.

Дервента Кафе

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here