Vijesti Društvo Жеља наредну крсну славу дочекати у новом Ватрогасном дому

Жеља наредну крсну славу дочекати у новом Ватрогасном дому

0

Територијална ватрогасна јединица Дервента обиљежила је данас, традиционално, празник Светог пророка Илије, крсну славу ове организације.

Старјешина дервентских ватрогасаца Славен Пијетловић је истакао да су сви задаци који су постављени пред њих успјешно ријешени и да су ватрогасци били на услузи суграђанима.

Нажалост, ове године смо имали проблема са природним непогодама, али смо и ту били на висини задатка, кроз ангажман око уклањања дрвећа и других посљедица и задовољни смо јер није било већих штета ни повријеђених. Ове године смо били поштеђени пожара због већег обима падавина. Могу са задовољством да кажем да је ТВЈ Дервента има савремену опрему, а у завршној фази је и изградња новог Ватрогасног дома који ће нам створити све предуслове за боље интервенисање и самим тим бољи ниво безбједности, нагласио је Пијетловић, додајући да се нада усељењу у нове просторије до краја године.

Он се захвалио припадницима јединице, као и локалној заједници без чије подршке не би било могуће функционисање ТВЈ Дервента.

Припадницима ТВЈ Дервента славу је честитао замјеник градоначелника Синиша Јефтић.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here