Politika Lokalni izbori 2020 Завршно обраћање кандидата за начелника општине Владе Ковачевића

Завршно обраћање кандидата за начелника општине Владе Ковачевића

0

Поштоване суграђанке и суграђани, поштоване Дервенћанке и Дервенћани!

На крају ове изборне кампање, желим да вам се најискреније захвалим на подршци коју сте ми пружили у овом изборном периоду. Предизборну кампању сам, као и цијели свој политички пут, градио одговорно, часно и поштено. Заједно са својим сарадницима представио сам план и програм којим желим Дервенту учинити мјестом достојним за живот наше дјеце и свих нас. Политику и карактер власти у Дервенти морамо мијењати.

Спреман сам на сарадњу са свима и немам намјеру бирати средства којим бих наш град учинио лијепим и моралним, градом етике и естетике, оним у којем сте рођени и одрасли, доселили случајно, а остали намјерно, градом који се воли.

Цијеним рад, труд и поштење и тако намјеравам водити наш град. Свим грађанима свакако желим све најбоље, како на личном, тако и на професионалном плану.

Позивам вас да у недељу изађете на изборе и подржите кандидата за којег мислите да може најадекватније одговорити изазовима који су пред нама.

За Дервенту по мјери свих нас!

Професор Владо Ковачевић

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here