Vijesti Privreda Због вируса “Корона” трпи и привреда – ВИДЕО

Због вируса “Корона” трпи и привреда – ВИДЕО

1

Колико вирус корона утиче на економију, процјене су различите, али сви су сагласни – због ширења овог вируса губе се милиони.

Босна и Херцеговина и Италија имају значајну спољнотрговинску размјену. Година је тек почела, али увоз је мањи за 17 милиона марака, а извоз око 40 милиона.

Проблем имају и фирме које репроматеријал набављају из Кине. За сада у фабрици “Санино” нема већих проблема, а роба бродовима путује око један мјесец.

Могу се очекивати одређени поремећаји, али сва та роба прије нас дође у Њемачку и друге земље гдје ће да прођу одређене контроле, истакао је Радован Пузаревић, директор фабрике “Санино” из Дервенте.

Опширније у прилогу РТРС-а:

РТРС

1 komentar

  1. Санино има велик број радника на малом су размаку, малтене пушу један другом у лице.Остало сами закључите.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here