Vijesti Društvo Коло српских сестара започело велику традиционалну Божићну акцију

Коло српских сестара започело велику традиционалну Божићну акцију

0

Коло српских сестара “Царица Милица” покренула је и ове године традиционалну Божићну акцију прикупљања намирница за све породице које нису у могућности да празник Христовог рођења дочекају достојанствено и како обичаји налажу.

Уколико сте у прилици да помогнете ову скромну акцију, потребно је помоћ давати у намирницама и то брашно, уље, шећер, тјестенина, готове супе, со, бибер, хигијенски прибор и друге некварљиве намирнице. Циљ нам је да прикупимо производе за 100 прехрамбених пакета и да за 20 породица осигурамо по четвртину печенице, саопштено је из овог удружења.

Да би остварили циљ КСС „Царица Милица“ организовало је и скупљање прилога у маркетима, а сви који желе могу донирати уплатом на рачун број 555 30000 3749 3472 отворен у Новој банци (девизни рачун: 555 00000 375259 23; IBAN SWIFT: NOBIBA22AXXX).

Помоћ можете предати сваког дана у Саборном храму ”Успења Пресвете Богородице” у Дервенти у периоду од 7 до 18 часова, а акција траје до 31. децембра.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here