Vijesti Društvo Коло српских сестара уручило нову донацију родитељској кући “Искра”

Коло српских сестара уручило нову донацију родитељској кући “Искра”

0

Чланице Кола српских сестара “Царица Милица”, оред шивења хигијенски маски за суграђане, посјетиле су Родитељску кућу за дјецу обољелу од малигних болести “Искра” у Бањалуци и уручили им вриједну донацију.

И овог пута је породица Лејтнер (Леитнер) из аустријског Гилгена упутила значајну новчану помоћ коју смо овом приликом уручили. У договору са директорицом родитељске куће “Искра” помоћ се састоји од прехрамбених и хигијенских питрепштина а у овим временима њима су посебно потребне маске, рукавице и дезинфекциона средства. Ову донацију подржжла је и апотека “Пхарма нова”, како управа, тако и радници једне од пословница, саопштено је из КСС.

Дервента Кафе

 

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here