Vijesti Društvo Коло српских сестара уручило нову донацију родитељској кући “Искра”

Коло српских сестара уручило нову донацију родитељској кући “Искра”

0

Чланице Кола српских сестара “Царица Милица”, оред шивења хигијенски маски за суграђане, посјетиле су Родитељску кућу за дјецу обољелу од малигних болести “Искра” у Бањалуци и уручили им вриједну донацију.

И овог пута је породица Лејтнер (Леитнер) из аустријског Гилгена упутила значајну новчану помоћ коју смо овом приликом уручили. У договору са директорицом родитељске куће “Искра” помоћ се састоји од прехрамбених и хигијенских питрепштина а у овим временима њима су посебно потребне маске, рукавице и дезинфекциона средства. Ову донацију подржжла је и апотека “Пхарма нова”, како управа, тако и радници једне од пословница, саопштено је из КСС.

Дервента Кафе

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here