Vijesti Društvo Коло српских сестара уручило помоћ дјеци обољелој од малигних болести

Коло српских сестара уручило помоћ дјеци обољелој од малигних болести

0

Чланице Кола српских сестара „Царица Милица“ посјетиле су Родитељску кућу Удружења родитеља дјеце са малигним болестима „Искра“ у Бањалуци и том приликом уручилe помоћ у вриједности од 1000 КМ које је обезбиједила породица Леитнер из Аустрије.

Такође, уручена је и коса која је прикупљена у фризерском салону једне од чланица дервентског кола, а ово је била прилика да упознају дјевојчицу Магдалену која је добила перику од раније дониране косе, с обзиром да је ово трећа посјета чланица овом удружењу.

Мисија „Искре“ је да дјеца обољела од малигних болести добију најбоље услове лијечења и најбољу дијагностику, третман, његу и праћење након окончаног лијечења са највећим изгледима за изљечење и опоравак.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here