Vijesti Kultura i obrazovanje Кровна организација наградила истакнуте чланове СКУД “Дервента”

Кровна организација наградила истакнуте чланове СКУД “Дервента”

0

На Свечаној академија поводом 15 година рада и постојања Савеза културно-умјетничких друштава Републике Српске уручене су награде и признања истакнутим члановима Српског културно-умјетничког друштва “Дервента”, заслужним за рад у области фолклорног културно-умјетничког аматеризма.

Милица Ратковац је награђена признањем Савеза I ранга – Плакетом САКУД-а РС, Саша Арсенић признањем Савеза II ранга – Повељом САКУД-а РС, а Ана Кецман и Слађана Пријевић Захвалницом САКУД-а РС.

Иначе, Савез аматерских културно-умјетничких друштава Републике Српске је кровна организација културно-умјетничких друштава Републике Српске основана 2007. године у Бањој Луци и окупља на добровољној бази удружења која за основни циљ имају очување и његовање културне баштине и традиционалних облика народне културе.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here