Vijesti Društvo КСС “Царица Милица”: Завршена подјела помоћи најугроженијим – ФОТО

КСС “Царица Милица”: Завршена подјела помоћи најугроженијим – ФОТО

0

Након нешто више од мјесец дана прикупљања потрепштина завршена је Божићна хуманитарна акција Црквене општине Дервента и Кола српских сестара „Царица Милица“ у оквиру које је подијељено око 150 пакета хране и хигијенских потрепштина.

Подјела помоћи социјално угроженим лицима на удаљенијем сеоском подручју почела је 30. децембра, а данас је настављена и окончана.

>> О „Светосавском балу“ и начину на који можете учествовати сазнајте ОВДЈЕ.

За петнаест породица осигуране су печенице, како би Божић дочекали у складу са православном традицијом.

Захваљујемо се свим људима који су се одазвали акцији и позивамо све који желе да нам помогну одржавање добротворног „Светосавског бала”, поручила је предсједница КСС Ђурђа Пијетловић, додајући да су помоћ добили најугрожени према информацијама које организација прикупља са терена.

Овом приликом 125 дјеце обрадовано је пакетићима прикупљеним у акцији двије дервентске средње школе под називом “Један слаткиш – једно дијете”. Ученици су учествовали и у њиховој подјели, по први пут.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here