Vijesti Kultura i obrazovanje “Лицем љубави” славили Свјетски дан поезије – ФОТО

“Лицем љубави” славили Свјетски дан поезије – ФОТО

0

Рецитацијама ученика, професора и гостујућих пјесника, те музичким интерпретацијама у пратњи клавира и драмским перформансима синоћ је у Народној библиотеци Стручна и техничка школа обиљежила Свјетски дан поезије.

„Лице љубави“ гостима је донијело неке од најљепших стихова домачих и страних пјесника које су извели ученици и професори Душица Станквоћ и Здравко Дујаковић, те гости Милорад Мишо Ђурђевић и

Драгица Ђекић, Давид Долић, Марија и Јована Новић, Балша Ружић и драматург Синиша Тешановић.

У нешто другачијем ритму наставио је школски хор, отпјевавши Индексову „Баладу“ и пјесму „Ако тражиш некога” Прљавог казалишта.

Стручна и техничка школа обиљежила Свјетски дан поезије се обиљежава 21. марта с циљем промовисања читања, писања и проучавања поезије широм свијета.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here