Vijesti Najave i obavještenja Матија Бећковић гост Светосавског бала у Дервенти

Матија Бећковић гост Светосавског бала у Дервенти

0

Гост Светосавског бала којег ће 2. фебруара у хотелу “Бисер” организовати Коло српских сестара “Царица Милица” биће академик Матија Бећковић. 

И ове године догађај ће бити спој културе и доброчинства, па ће највећи дио прикупљених средстава продајом улазница бити усмјерен за завршетак дома вишечлане породице Гибаница, а наградиће се и један од најбољих студената.

– Позивамо заинтересоване да својим доласком на добротворни Светосавски бал помогну нашу намјеру да породици Гибаница дамо подршку у животу. Кроз једно вече које ћете провести у друштву себи блиских по доброчинству људи, омогућићемо да наше тројке расту сретније, саопштено је из Кола српских сестара.

Породица Гибаница је, иначе, почетком 2017. године постала богатија за тројке Матеу, Теу и Филипа.

Матија Бећковић је истакнути писац, пјесник и академик САНУ.

Дервента Кафе

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here